Nattlinne med spetskupor och bågformad spets

819 krsh-25287
Nattlinne med spetskupor och bågformad spets är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Iögonfallande nattlinne i en mycket elegant med samtidigt sensuell modell som i ryggen smyckas av ett stort, tilltalande nyckelhål. Nattlinnet är sytt av ett skirt tyg men plaggets kupor liksom dess nedre kant och ett vackert kryss på framsidan utgörs av en vackert mönstrad, romantisk spets. Nattlinnet pryds framtill av markerade, lodräta sömmar som följer hela plagget och skapar en smickrad silhuett samt pryds det vid kuporna av en charmig rosett.

Till detta nattlinne medföljer en stringtrosa samt avtagbara strumpeband vilka bildar pricken över i:et på denna läckra utstyrsel!

Andra underkläder på bilden eller matchande
Nattlinne med spetskupor och bågformad spets finns även i kategorierna:
Nattlinne med spetskupor och bågformad spets Visa stor bild

Fler bilder på nattlinne med spetskupor och bågformad spets

 Nattlinne med spetskupor och bågformad spets, 2 Nattlinne med spetskupor och bågformad spets, 3 Nattlinne med spetskupor och bågformad spets, 4 Nattlinne med spetskupor och bågformad spets, 5 Nattlinne med spetskupor och bågformad spets, 6
Relaterat till Nattlinne med spetskupor och bågformad spets: nattlinne, spets.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info