RETURSEDEL
Innan du returnerar produkter så rekommenderar vi att du läser igenom våra köpvillkor på www.evasunderklader.se/info/terms/ en extra gång. Det är precis samma köpvillkor som angavs när du beställde. Det är dock lätt att man har glömt vad som stod i köpvillkoren.

För att göra en retur, vänligen fyll i uppgifterna nedan och kontrollera en extra gång att alla uppgifter har angivits och stämmer. Ange vad du önskar att göra för varje produkt som du skickar tillbaka, dvs huruvida du vill returnera, byta, reklamera eller annat. Om du vill byta ange då exakt art.nr, färg och storlek. (Kontakta oss gärna om du behöver hjälp att välja en bättre passande storlek.)

Du kan skicka tillbaka varorna i samma emballage som de levererades. Observera att du står för fraktkostnaden när du skickar tillbaka till oss. Returadressen finns längst ner på denna sida.

Meddela oss gärna per epost när du har skickat din retur.
Dagens datum:   Ordernummer:   Ditt för- och efternamn:
         
Din fullständiga adress:        
 
Antal:   Art.nr:   Anledning till retur:   Önskad åtgärd. Ange om du vill returnera, byta, reklamera eller annat:
             
             
             
             
             
             
             
Skicka returen till:
Evas Underkläder
Box 6041
800 06 Gävle
Information
på baksidan
Vi vill att du ska bli nöjd! Vanliga frågor och svar:
"Kan jag byta en BH som inte passar?" Ja! Du kan byta till en annan storlek. Du kan också byta till en annan BH-modell om den som du har beställt inte passar formen på din byst. Kontakta oss så hjälper vi gärna dig med både storlek och modell.
"Varför är BH-storleken mindre nu? Jag köper alltid samma storlek." Detta är ganska vanligt. Alla behåar töjer ut sig något med tiden, på liknande sätt som jeans. I en BH så är det oftast resårerna som töjs, även i en BH av högsta kvalité. Som med nya jeans så kan även en ny BH kännas mindre. Våra kroppar förändras hela tiden. En välanvänd och något töjd BH kanske fortfarande passar men det gör kanske inte längre en ny. Ingen har samma BH-storlek hela livet. Hör av dig så hjälper vi dig gärna att hitta och byta till en mer passande storlek! (Det är mycket ovanligt med produktionsfel men om produkten är felsydd så byter vi självklart ut den mot en felfri.)
"Vilka produkter kan jag returnera, byta eller reklamera?" Du kan byta eller returnera det mesta så länge eventuella plomberingar inte är brutna. Enligt lag så har du rätt att skicka tillbaka varor inom 14 dagar från att du har mottagit varan. Vid reklamation så kommer vi återbetala dig din fraktkostnad till oss. Om du är osäker på något eller om du behöver längre tid än 14 dagar så kontakta oss innan du skickar tillbaka varor.
d
Har du frågor, vill du ha hjälp eller råd? Kontakta oss på:

Epost: info@evasunderklader.se
Telefon: 08-201 310 (vardagar 10-14)
Chat: facebook.com/EvasUnderklader/
Retursedel
på baksidan