Klassisk korsett i rynkad satäng

1 049 krle-83611
Klassisk korsett i rynkad satäng är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En snygg korsett i en klassisk modell som är tillverkad i ett härligt material som känns skönt mot huden. Korsetten är av en smickrande modell som stödjer bysten och ger kroppen en vacker timglassiluett. Framtill dekoreras korsetten av läckra rynkor och sömmar och baktill är den dessutom försedd med en uppseendeväckande snörning.

Denna korsett finns tillgänglig i flera olika färger och kan antingen bäras för sig själv som den är med en snygg kjol eller byxa, eller vara grunden i en av våra snygga maskeraddräkter, föreställande till exempel en ljuv ängel eller en utmanande djävul. Maskeradtillbehör och andra accessoarer ingår inte men finns att köpa separat.

Material: 100% polyester
Klassisk korsett i rynkad satäng finns även i kategorierna:
Klassisk korsett i rynkad satäng Visa stor bild

Fler bilder på klassisk korsett i rynkad satäng

 Klassisk korsett i rynkad satäng, 2 Klassisk korsett i rynkad satäng, 3 Klassisk korsett i rynkad satäng, 4 Klassisk korsett i rynkad satäng, 5 Klassisk korsett i rynkad satäng, 6
Relaterat till Klassisk korsett i rynkad satäng: klassisk, korsett, rynkad, satäng.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info