Lejontämjerska, maskeradkläder

2 199 krsh-7807
Lejontämjerska, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Läcker maskeradutstyrsel föreställande en lejontämjerska. I detta maskeradset ingår en korsett, en kjol, en hatt och en piska.

Korsetten är sydd i en klassisk modell med vackra former som smickrar kroppen och skapar en kvinnlig silhuett. Korsetten pryds framtill av lekfulla paljetter samt smyckas plagget av kontrastfärgade sömmar. Korsetten är utrustad med en diskret knäppning.

Kjolen är sydd i en kort och åtsmitande modell av ett mycket behagligt tyg. Kjolen dekoreras av ett fint tyg med paljetter som matchar korsetten och löper längs med kjolens framsida och knyts till en stor rosett baktill.

I detta set ingår även en fin hatt i en liten, glansig modell med ett traditionellt flor. Slutligen medföljer även en piska som bildar pricken över i:et på denna häftiga lejontämjerska-outfit. Piskan är gjord i en verklighetstrogen form med flera långa band.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Lejontämjerska, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Lejontämjerska, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på lejontämjerska, maskeradkläder

 Lejontämjerska, maskeradkläder, 2 Lejontämjerska, maskeradkläder, 3
Relaterat till Lejontämjerska, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info