Militärisk sjuksköterska, kostym i sex delar

1 269 krle-53019
Militärisk sjuksköterska, kostym i sex delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Utmanande kostym föreställande en militärisk sjuksköterska i ett set om sex delar bestående av en topp, bolero, kjol, hätta, slips samt stetoskop.

Toppen är en kamouflagemönstrad behå av balconettetyp med bygelförsedda kupor. I ringningen är bh:n dessutom kantad med en liten krage. Boleron, som täcker överarmarna samt ryggens övre del, är enkelt enfärgad samt försedd med en snygg krage.

Kjolen är av kort, plisserad modell som framtill är försedd med ett påsytt rött förkläde som pryds av ett emblem föreställande ett vitt kors. Kjolen är tillverkad i samma militärgröna kamouflagemönstrade tyg som bh:n och dolt under den finns fästen för medföljande strumpeband.

Hättan är av klassisk sköterskemodell och dekoreras framtill av ett emblem med en röd ring som i sin tur pryds av ett vitt kors, likt det som pryder förklädet. Slipsen är kort, bred och även den dekorerad med det vita korset. Medföljer gör även ett stetoskop, vilket är ett måste för varje sjuksköterska!

Övriga kläder och accessoarer ingår inte men liknande stockings finns att köpa separat.

Militärisk sjuksköterska, kostym i sex delar finns även i kategorierna:
Relaterat till Militärisk sjuksköterska, kostym i sex delar: kostym, sjuksköterska.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info