Klänningar

Våra klänningar inkluderar olika typer av klänningar. Vi har klassiska klänningar, festklänningar, långa klänningar men även genomskinliga, sexiga klänningar. Du finner även produkter som är besläktade med klänningar, så som långa negligéer. Det gemensamma för våra sexiga klänningar är de är lockande och ofta sensuella snarare än formella klänningar. Exempel på klänningar är klänningar helt eller delvis i spets, med paljetter och stilrena klänningar som låter enkelheten tala för sig själv.

Vilken klänning passar vem?

Att välja klänning kan verka svårt. Det gäller att känna till sin kroppstyp och storlek för att veta vilken klänning som passar. Det betyder alltså inte att den som är stor ska klä sig i tältliknande kreationer. Tvärt om kan figurnära modeller passa lika bra på den med en större storlek som den med en mindre storlek. Så länge du väljer rätt storlek och modell för din kroppstyp, så kommer du att stråla i din klänning! Ett smart trick är att välja klänningar med mönster som skapar ett smalare eller bredare intryck. Sedan är det alltid bra att välja klänningar med smickrande färger som passar just din unika hudfärg, hårfärg och ögonfärg.

Färg och mönster på klänning

För att få en längre och smalare figur kan det vara smart att välja en enfärgad klänning. Att blanda allt för många färger kan lätt ge ett både tyngre och större intryck, så det gäller att hitta färger som du trivs och passar i och inte välja för många av dessa samtidigt. Med rätt färger och mönster kan du skapa illusioner som gör att din klänning både kan dölja och framhäva dina former. Breda ränder på bredden gör exempelvis att klänningen och du ser bredare ut, har du istället smala ränder på längden, så ger det intryck av en längre och slankare figur.

Hur ska en klänning sitta?

En klänning ska sitta på ett sätt som gör att du känner dig bekväm. När du bär klänning så ska du känna dig fin, vacker och strålande och det kan du bara göra om du känner dig bekväm i din klänningsmodell. Längden på klänningen är här väldigt viktig. Trivs du bäst i långa eller korta klänningar? Föredrar du knälånga, ankellånga eller lårkorta klänningar eller kjolar? Prova dig fram och se vilken modell som känns bäst. Våga dock testa något nytt ibland. Det är lätt hänt att man snöar in på en viss modell och endast köper just den klänningsmodellen. Att bryta av mönstret kan många gånger vara en succé, så våga testa nya modeller och färger!

Klänningar i stora storlekar

Om du är plus size, så har du gott om klännnigsalternativ här på Evas Underkläder. Här finns både mini- och maxiklänningar i storlekar upp till 3XL. Vi tycker att klänningar ska få njutas av både stora som smala och för oss är det viktigt att modellerna håller samma höga kvalitet som snygghet oavsett vilken storlek de har. Många påstår att långa maxiklänningar endast passar långa och slanka människor och att detsamma gäller för klänningsmodeller i kort-kort. Där håller inte vi med. Med rätt storlek, så passar modellerna på alla! Du väljer själv hur mycket ben du vill visa och vad du trivs med att visa. Precis som för smala personer så finns det även bra klänningstips för kurviga personer. Att markera midjan är alltid bra i plus size då en markerad midja framhäver formerna och den vackra, kvinnliga figuren.

Urringning

Du väljer självklart själv hur mycket du vill visa och vilka delar av kroppen som du vill framhäva med din klänning. Bröst, midja och rumpa är de huvuddelar som kan framhävas med klänningar på ett smickrande vis. När det kommer till urringningen ska du tänka på vilken klänningmodell du väljer och vilka underkläder du använder.

En urringning kan vara hänförande om den bärs upp med stolthet och till rätt klänning men om klänningen inte passar med urringningen kan det få motsatt effekt. Detta är förstås väldigt individuellt eftersom vi alla gillar olika och ser olika ut. Om du är storbystad kan en snygg rundad urrining vara fantastiskt på en klänning och för dig med lite mindre bröst är långa, v-ringade urringningar oerhört snygga!

På senare år har det blivit populärt att ha urringat både fram och bak. En sexig rygg kan vara minst lika snyggt som en snygg urringning fram. Om du inte är bekväm med att ha en urringning vid brösten kan därför en öppen rygg vara att föredra!

Klänningar för speciella tillfällen

Det bästa med klänningar är att de kan bäras både till vardags och till fest och beroende på hur klänningen är designad, så kan du förmedla olika budskap. Med rätt klänning kan du se både lekfull, sexig och spännande ut. Det finns även klänningar som kan förhöja ett seriöst uttryck. Klassiska, enfärgade och knäkorta klänningar brukar vara bra vid sådana tillfällen. Med smycken och accessoarer samt andra plagg som koftor, kavajer eller sjalar, så kan du sedan både tona ner eller göra din klänning mer sprakande!

Det finns såklart vissa riktlinjer för klänningsval vid speciella tillfällen. Om du träffar svärföräldrarna för första gången på en söndagsmiddag, ska du kanske välja en något mer nedtonad eller söt klänning. Om det däremot är en pulserande partykväll som hägrar kan du lätta på tyglarna och välja en roligare klänning med mönster och färger! Går du på en dejt vill du förmodligen få din dejt intresserad och en klänning kan verkligen skapa ett intresse! Bröllop, middagsbjudningar, dop, jobbintervjuer eller möten med banken är andra speciella tillfällen där du ska välja dina klänningar med omsorg.

Klänningar av hög kvalité

Evas Underkläder levererar klänningar av hög kvalité. Du behöver därför inte oroa dig för att din klänning eller kjol ska gå sönder eller tappa materialkvalitet redan efter första tvättarna. Så länge du följer tvätt- och skötselråden, så kommer dina klänningar och kjolar att hålla kvaliteten. Många av våra klänningar är dock tillverkade i fina material som chiffong, tyll och spets och behöver tas extra bra omhand. Bland våra mest kreativa skapelser, så finns även strass, kedjor och smycken fästa på klänningarna, så se till att inte tvätta dessa tillsammans med omtåliga material.

Priset spelar såklart roll och en klänning får gärna vara billig. Men att få en ”billig och bra klänning” är enklare sagt än gjort. Vill du köpa en klänning av bättre kvalitét får du räkna med att betala därefter. På Evas Underkläder är vi dock stolta över att ha ett stort utbud av kvalitetsklänningar till förmånliga priser. Den höga klänningskvaliteten kommer göra det roligare för dig att bära plaggen. Det är viktigt att materialet och tyget som du omger din kropp med är av hög kvalitet. En riktigt vacker och sensuell klänning eller kjol ska inte bara vara snygg i sin design, den ska även vara gjord av bra material. Det är då som din klänningsupplevelse blir fulländad.

Kjol eller klänning?

När du ska välja mellan kjol och klänning ska du återigen välja det plagg som du trivs bäst i – det som sitter skönast och passar bäst för tillfället. Om du ska sitta still mycket, på kontoret exempelvis, kan det vara skönt om kjolen eller klänningen inte sitter alltför tajt. Då är det bättre att välja en vid kjol eller en klänning i en lite lösare modell. Är du däremot på en tillställning eller mingelparty passar en tajt och kort klänning perfekt. Eftersom du står upp, så hjälper klänningen dig att framhäva din vackra figur. Med rätt underkläder kan du sedan forma bröst, midja och rumpa, så att dina kurvor syns mer!

Huruvida kjol eller klänning är bästa alternativet är dock svårt att säga. Med rätt plagg kan du få såväl kjolen att se ut som en klänning och klänningen att se ut som en kjol! Bär du en större tröja över klänningen ser den ut som en kjol, om du har en body under kjolen i samma färg, så ser denna ut som en klänning. Du kan alltså själv välja om du vill ha en klänningslook eller kjol-look – det är bara din fantasi som kan begränsa dig!

Klänningen då och nu

Klänningar har funnits i alla tider och har historiskt sätt varit ett mycket viktigt plagg med en intressant utveckling. I begynnelsen var klänningen det plagg som var utanpå kjolen och länge var klänningen den enda plagg för kvinnor som började bära byxor först på 90-talet. Idag väljer kvinnor tack och lov själva vad de ska sätta på sig och tackvare det breda och omformliga modet, så kan och får kvinnor och män välja mellan oberäkneligt många modeller. Som kvinna (eller man) har du själv makten att frossa i klänningar. Bara här på Evas Underkläder hittar du över 400 olika modeller som du kan välja och vraka mellan! Till skillnad från förr kan du även mixa och matcha dina klänningar med andra plagg eller accessoarer och behöver inte följa några särskilda stilmallar eller modemåsten.

Alla kan bära klänning

Stilrena, snygga, klassiska, sexiga, vackra, fantasifulla, trendiga; klänningar kan vara precis allt! Det är ett fantastiskt plagg som bör finnas i varje kvinnas garderob oavsett ålder och kropp. Alla kan bära klänning och det finns utan tvekan en klänning för varje kropp. Här på Evas Underkläder finns både moderna och tidlösa modeller och du kan hitta såväl korta som långa klänningar, som figurnära klänningar eller klänningar med lös passform.

För många känns det helt naturligt att bära klänning medan andra känner sig osäkra för vad för slags modell som passar och vilket material som är skönast respektive bäst. Så särskilt svårt behöver det dock inte vara att välja klänning. Här hittar du ett stort utbud av klänningar och kjolar och har över 400 modeller att välja mellan!