Sexig bustier i läderimmitation med nyckelhål, dragkedja på framsidan och inlägg i mesh

Denna sexiga bustier utgör en vågad kombination av läderliknande material, genomskinligt mesh och kryddiga detaljer, allt i en intensiv röd nyans. Bustiern lovar att föra med sig oförglömliga ögonblick i en passionerad glöd.

Den förföriska designen erbjuder en blixtlåsjustering under halsringningen och finstämd snörning på baksidan som garanterar en perfekt passform. Den bekväma stängningen kring nacken, tillsammans med justerbara och avtagbara strumpebandshållare, erbjuder mångsidighet för olika tillfällen.

Inklusive en sensuell trosa samtidigt som strumpor lämnas för dig att välja till själv, ger denna uppsättning av underkläder rikligt med alternativ för att anpassa din outfit. Materialen som används – 90% polyuretan och 10% elastan – säkerställer en behaglig känsla mot huden.

Genom dess eleganta snitt och de pikanta detaljerna som nyckelhålsöppningar invidda med mesh, framhävs en bild av både stil och lekfullhet. Det här är en outfit som inte bara betonar användarens kurvor utan även bringar ett element av sofistikerad sensualitet till garderoben.

  • Typ / stil: Sexig bustier
  • Ingår: Trosa; klänning
  • Ingår inte: Strumpor
  • Tygtyp: Läderimmitation
  • Attribut: Framdragkedja; inlägg i mesh; nyckelhål
  • Material: 90% polyamid, 10% elastan
ob-859-cor-1
Relaterat till Sexig bustier i läderimmitation med nyckelhål, dragkedja på framsidan och inlägg i mesh: bustier, dragkedja, framsidan, inlägg, sexig.