Kanin, maskeradkläder med korsett

Kanin, maskeradkläder med korsett
Kanin, maskeradkläder med korsett har utgått. Besök kategorin Djur för liknande produkter.

Sött kostymset i hela tio delar bestående av korsett, korta shorts, G-stringtrosa, avtagbara strumpebandshållare, kaninöron och svans, krage och manschetter, handskar samt ett par stockings.

Korsetten är av utmanande modell med en rak skärning både upptill och nedtill, och en bågformad spetskant i urringningen. Plagget har reglerbara axelband prydda med stora rosetter framtill och baktill är den försedd med ett praktiskt blixtlås för bästa passform och komfort. Under bysten har korsetten ett attraktivt hålmönster och under det följer en bred och dekorativ snörning.

De korta shortsen är gjorda i elastisk spandex med en dekorativ och söt volangkant fästade runt om benen. Även G-stringtrosan matchar kostymen och är i en liten modell med smala band som löper över höfterna.

Kaninöronen är långa och sitter på ett diadem, och tillsammans med bollsvansen, kragen med flugan och de stora manschetterna med knappar fulländar de kaninkostymen.

Medföljer gör dessutom stockings i finmaskigt nät och långa handskar i elastisk satin, vilka är roliga detaljer och passande tillbehör. Stockingsen fästs med fördel i de avtagbara och reglerbara strumpebanden till korsetten.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte.

Kanin, maskeradkläder med korsett finns även i kategorierna:

Relaterat till Kanin, maskeradkläder med korsett: kanin, korsett, maskeradkläder.