Prinsessan Jasmine från Aladdin, maskeraddräkt med topp och leggings, strass och öppna axlar

le-83857
1199 kr
Storlek / Färg: Storlekstabell
30-dagars faktura14-dagars öppet köp

En tredelad maskeradkostym i en livfull turkos färg som föreställer en vacker arabisk prinsessa. Delar som ingår är en topp, ett par byxor samt ett hårband.

Den vackra toppen är i en kort modell som visar en bit av magen och har bred urringning med rynkad kant som lämnar axlarna bara. Vid bysten är toppen tillverkad i ett opakt tyg, men över midjan och magen är den lätt transparent. Under bysten är toppen dekorerad med ett band av dinglande paljetter och bysten pryds även av en gnistrande diamant.

Matchar toppen utmärkt gör byxorna i haremsmodell med inbyggd trosa som också ingår i kostymen. Byxorna är upptill försedda med ett guldband samt små glittrande paljetter och har resår nedtill vid byxslutet.

Medföljer gör även en kompletterande huvudbonad i form av ett band som både kan användas som hår- och pannband. Bandet är tillverkat i samma ljuva färg som resten av dräkten och pryds framtill av vacker diamant, likt den fram på toppen.

  • Typ / stil: Maskeraddräkt med topp och leggings
  • Karaktär: Prinsessan Jasmine från Aladdin
  • Ingår: Topp; harembyxor; pannband
  • Attribut: Strass; öppna axlar

Prinsessan Jasmine från Aladdin, maskeraddräkt med topp och leggings, strass och öppna axlar finns även i kategorierna:

Relaterat till Prinsessan Jasmine från Aladdin, maskeraddräkt med topp och leggings, strass och öppna axlar: axlar, leggings, maskeraddräkt, strass, topp.