Prinsessan Peach, maskeraddräkt

le-83094
979 kr
Storlek / Färg: Storlekstabell
30-dagars faktura14-dagars öppet köp

Fantastisk prinsessklänning med inspiration från Prinsessan Peach som återfinns i Super Mario-spelen. Med hjälp av de medföljande handskarna och kronan kan du skapa en fantastisk sagolook som även passar in på andra teman. Underkjolen ingår ej men finns att köpa separat.

Denna vackra klänning är sydd i en underbar modell med vacker volym på de rätta ställena vilket skapar en kvinnlig och otroligt smickrande look. Klänningen har stora men samtidigt korta puffärmar vilket tillsammans med den volangklädda urringningen skapar en perfekt prinsesslook. Klänningen har annars en åtsmitande överdel som dekoreras av en vacker brosch samt pryds dess midja av ett vackert färgat band. Klänningens nedre del är livfullt voluminiös och dekoreras nedtill av en vackert vågad kant samt av en bred bård i samma färg som bandet på klänningens midja.

Till denna fina klänning medföljer även eleganta handskar i en klassisk, lång modell som når över armbågarna. Slutligen ingår även en traditionell krona som med sina dekorativa stjärnor och stenar av strass bilar pricken över i:et på denna charmerade outfit!

  • Material: 100% polyamid

Prinsessan Peach, maskeraddräkt finns även i kategorierna:

Relaterat till Prinsessan Peach, maskeraddräkt: maskeraddräkt.