Tingeling (Tinkerbell) maskeraddräkt

Tingeling (Tinkerbell) maskeraddräkt har sålt slut eller utgått. Besök kategorin Sagor & prinsessor för liknande produkter.

Underbar maskeraddräkt föreställande Tingeling(Tinkerbell) som inkluderar korsett, kjol, trollstav och vingar.

Huvuddelen av detta fina maskeradset är den smickrande och trendiga korsetten. Den är sydd i en klassisk modell av ett underbart material med ett fint glittermönster. Denna korsett dekoreras framtill av sömmar i läckra, kontrasterande färger och i övre kant av en underbar spetsvolang. Baktill har korsetten en mycket diskret och praktisk dragkedja.

I setet ingår även en snygg, glittrande paljettkjol i matchande färger till korsetten. Kjolen är mycket kort till modellen och är nedtill sicksack-formad. Hela kjolen dekoreras av fina paljetter förutom en snygg kant nedtill och en stor härlig rosett baktill. Charmerande!

Med dessa två plagg levereras även två detaljer som är pricken över i:et på denna dräkt. En underbar trollstav med en skimrande stjärna och stora transparenta vingar med glitterdetaljer som verkligen ger denna maskeraddräkt en riktig känsla av ”Tingeling”.

Tingeling (Tinkerbell) maskeraddräkt finns även i kategorierna:

Relaterat till Tingeling (Tinkerbell) maskeraddräkt: maskeraddräkt.