Sensuell nörd, maskeradkostym

le-85032
779 kr
Storlek / Färg: Storlekstabell
30-dagars faktura14-dagars öppet köp

Lekfull maskeraddräkt som föreställer den stereotypiska nörden i skolan och i setet ingår klänning, glasögon, trosor med tryck och halsband med fluga. Strumporna på bilden ingår ej men finns att köpa separat.

Klänningen i detta set skapar intrycket av att bestå av tre fristående delar, en kjol, en skjorta och ett par hängslen men i själva verket är det ett sammanhängande plagg. Klänningens övre del utgörs av ett härligt rutigt tyg och har korta ärmar samt smyckas av hängslen i en trendig kontrastfärg. Resterande del av klänningen är sydd av ett enfärgat material som nedtill är snyggt plisserat.

I setet ingår även ett par trosor, halsband och glasögon. Trosorna är sydda i en stilren och mycket bekväm modell som på baksidan smyckas av textraden ”Extra Credit”. Halsbandet utgörs av samma material som klänningens överdel och föreställer en krage och smyckas av en charmig rosett/fluga i satin. Glasögonen har en klassisk nördstil och pryds av en bit tejp på bågarna vilket skapar den rätta looken.

  • Typ / stil: Maskeradklänning
  • Karaktär: Skolflicka
  • Ingår: Klänning, avtagbart halsband, glasögon, trosa
  • Ingår inte: Strumpor
  • Attribut: Korta ärmar, plisserad
Relaterat till Sensuell nörd, maskeradkostym: sensuell.