Strumpbyxa med höfthållare i lamé med öppen gren

ga-casandra-strip-panty
399 kr
Storlek / Färg: Storlekstabell
30-dagars faktura14-dagars öppet köp

Strumpbyxorna har en snygg svart färg som ger ett lyxigt intryck. Ytan på strumpbyxorna är glansig och jämn, vilket tillför en sofistikerad känsla till plagget. På låren finns runda utskärningar som visar hud på ett elegant sätt, vilket ger en unik och modern stil. Strumpbyxornas midja är hög och de sträcker sig från midjan ner till anklarna, vilket skapar en smickrande siluett.

Materialet i strumpbyxorna är töjbart och formande, vilket innebär att de passar sig väl till kroppen och framhäver figuren på ett fördelaktigt sätt. Utskärningarna är förstärkta med sömmar, vilket inte bara tillför detaljrikedom utan också ökar plaggets hållbarhet. Detta gör att strumpbyxorna kombinerar stil med funktionalitet, där den lyxiga känslan förblir intakt även vid frekvent användning.

Strumpbyxorna har en design med öppen gren, vilket gör dem extra unika och praktiska. Denna unika detalj skiljer dem från mer traditionella strumpbyxor och gör dem till ett utmärkt val för den som söker ett plagg som både fångar blickar och uttrycker personlighet. Plagget kan enkelt kombineras med olika toppar och accessoarer, vilket gör det mångsidigt för olika tillfällen.

Tack vare materialets stretchighet, erbjuder strumpbyxorna en tajt passform som är smickrande för kroppen. Den höga midjan bidrar ytterligare till att ge stöd och en känsla av att allt sitter på plats. Förstärkningen runt utskärningarna säkerställer att dessa inte bara är en stilfull detalj utan också en hållbar sådan.

Strumpbyxorna utmärker sig med sin eleganta och djärva design, vilket gör dem till ett markant plagg som fångar uppmärksamhet. Materialets kombination erbjuder både komfort och slitstyrka, och passar därmed utmärkt för såväl vardagsbruk som för mer speciella tillfällen där man vill känna sig extra chic.

Evas Underkläder erbjuder ett brett utbud av liknande underklädesalternativ för de som uppskattar kvalitet, komfort och en känsla av lyx i sitt val av sensuella plagg.

  • Typ / stil: Strumpbyxa med höfthållare
  • Tygtyp: Lamé
  • Attribut: Öppen gren
  • Material: 76% polyamid, 24% elastan
  • Tillverkad i: Europa

Strumpbyxa med höfthållare i lamé med öppen gren finns även i kategorierna:

Relaterat till Strumpbyxa med höfthållare i lamé med öppen gren: gren, höfthållare, öppen, strumpbyxa.