Brasiliansk trosa i tyll med fransspets

Denna brasilianska trosa kombinerar elegans och komfort med sitt noggrant utvalda material och design. Framsidan utmärker sig med sin delikata spets, försiktigt fodrad med beige tyll, som lovar en osynlig och slät finish under kläder.

Materialets sammansättning består av 90% polyamid, 7% elastan och 3% polyester, vilket erbjuder en optimal balans mellan flexibilitet och stöd. Bakdelen pryds av en tyllnät och spets, komplett med en iögonfallande öppning som tillför en flirtig touch till utseendet.

Den sofistikerade kombinationen av tyll och spets i dessa underkläder garanterar inte bara visuell attraktion utan också oöverträffad komfort genom dagen. Varje detalj, från spetsens genomskinlighet till tygets anpassningsförmåga, är noggrant övervägd för att omfamna och framhäva bärarens kurvor utan att kompromissa med komforten.

Tack vare en noggrant genomtänkt design som innefattar material av hög kvalitet, erbjuder denna trosa en perfekt blandning av stil, sensualitet och funktionalitet, vilket gör den till ett självklart val för den som värderar både estetik och bekvämlighet i sina val av underkläder.

  • Typ / stil: Brasiliansk trosa
  • Tygtyp: Tyll
  • Attribut: Fransspets
  • Material: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester
  • Tillverkad i: Europa
go-k803-violet
Relaterat till Brasiliansk trosa i tyll med fransspets: brasiliansk, fransspets, trosa.