Korsetter - 12 tips på användning

Att klä sig sexigt är alltid inne, både om du är hemma, på jobbet eller ska på fest. Korsetter har den fina egenskapen att kunna vara sensuellt kvinnliga men samtidigt eleganta. Med korsetter kan du vara fin i alla miljöer, från styrelserummet till sovrummet. Det kanske bästa med korsetter är att de gör sig snygga oavsett vilken storlek man har - vare sig du har storlek S eller 7XL.

Trendig korsett

1. Trendigt

Låt oss börja med att slå hål på uppfattningen om att korsetter är ett gammaldags plagg som hör hemma i historisk teater och film. Faktum är att nya modeller av korsetter kommer hela tiden och följer modets nyck. En korsett med döskallar är bara ett exempel på korsett som inte alls hör hemma i den traditionella bilden av korsetter. Tidens tand rår inte på korsetter.

2. Festligt

Motsatser attraherar. En relativt klassisk korsett i jaquard med mönster tillsammans med jeans och stilettskor är en perfekt kombination för nattlivet.

Korsett för fest
Förförisk korsett

3. Förföriskt

Förtrollande spets, mönster och krås är gjorda för att retas och väcka intresse. En korsett med detta dessa attribut är en given succé. Lägg till stringtrosor och strumpor och du blir oemotståndlig.

4. Elegant

En stilren korsett i satin speglar sofistikation. Bär den över en glansig taftkjol och du blir kvällens stjärna skinande med elegans.

Elegant korsett

5. Exotiskt

Zen är modernt. Matcha en starkt färgad korsett med en ghagra - en lång, luftig indisk kjol. Resultatet blir en trendig och smakfull asiatisk känsla.

6. Sensuellt

Hur djupt urringning vågar du ha? En korsett med dragkedja låter dig vara så vågad - eller blygsam - som du vill. Matcha med svarta byxor i spandex för en åtsittande outfit från topp till tå.

Sensuell korsett
Klassisk korsett

7. Klassiskt

Bara jobb eller bara skoj - här är lite av varje. Bär en rynkad korsett under en stilig dress och strossa runt med finare figur både på kontoret och på afterwork.

9. Romantiskt

En viktoriansk korsett i bonad möjliggör enastående kontroll över dina kurvor. Matcha med en lång, vågig linnekjol. Resultatet blir ledigt och avslappnat men definitivt lockande.

Romantisk korsett
Korsett för bröllop

8. Bröllop

Det finns få dagar så viktiga som bröllopsdagen. Det är också få tillfällen då en korsett gör sig så bra. En smakfullt dekorerad bröllopskorsett är ett måste, särskilt om du på klassisk look.

10. Let's rock!

Har du en bad girl inom dig? Välj då en korsett med svarta snörningar som drar blickar till varje kurva. Med en minikjol eller jeans får du en kryddig kombination som kommer rocka hela stället.

Rock, korsett
Glamour korsett

11. Hollywood glamour

Vad skulle Marilyn Monroe välja? En svart korsett med mycket glitter, förstås. De spektakulära dekorationerna gör att du kan skippa halsband. Svarta byxor och strassprydda stilettskor är allt du behöver.

12. Till vardags

Är du på språng och vill ha bekväma kläder? Då är en stilren korsett med axelband ett alternativ. Du får en slimmande effekt samtidigt som du aldrig behöver oroa dig för hur korsetten sitter.

Vardagskorsett

Hoppas att denna artikel har gett dig inspiration. Tänk på att de flesta korsetterna finns i större storlekar än vad bilderna kanske avslöjar.

Visa fler korsetter »